Algemeen Nieuws

Reportage van RTV Baarn over ons 60 jarig jubileumfeest; camera Louk van Dijk (© 2019 RTV Baarn)

60 jaar Z.C. De Vuursche

Alle reden voor een feest op zaterdag 29 juni 2019 en daar wil je natuurlijk graag bij zijn !

Voor alle leden (zwemmers, waterpoloërs, trimmers, werkende&ondersteunende leden), oud-leden, aanhang, sponsors en vrijwilligers!

Locatie: IJsbaanterrein, De Geerenweg 16 in Baarn.

Programma:
15:30 - 17:30uur: Spelparcours voor jong en oud
17:30uur: Inloop BBQ | Toegang Vuursche archief
18:00uur: Opening door voorzitter
18:15uur:Aanvang BBQ
20:00 - 00:00uur: Feestavond Vuursche 60 jaar!

Let's Party!! Meld je aan!!!!!

Het 60 jaar Vuursche jubileum feest wordt mede mogelijke gemaakt door:

HANS BEEKMANS TANDARTSEN

BOUWBEDRIJF GIJS EN VAN CLEEF

VAN DINTHER INSTALLATIETECHNIEK

STICHTING WELZIJN BAARN

HARINGPARTY SOEST- BAARN

VAKMAN ERIK PLOEG

IJSSALON BEEMER

JUMBO SPAKENBURG

BEL ONS, PARTYVERHUUR

IJSBAANVERENIGING BAARN

 

Wilt u ons jubileumfeest ook extra ondersteunen, neem dan contact op met Belinda van Dinther Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van dinsdag 21 mei t/m 24 mei 2019 vindt de Avondvierdaagse plaats in Baarn. Natuurlijk loop jij ook mee met jouw zwemclub! Elk jaar is dit sportieve wandelevenement nog steeds, voor jong en oud, een gezellige happening. Mede daardoor gaan we dus hopelijk ook dit jaar met veel Vuursche wandelaars van start. 

Het spreekt voor zich dat wanneer men bij Zwemclub De Vuursche inschrijft, men in groepsverband meeloopt.  Voor deelname gelden de volgende voorwaarden:

-4x   5 km: vanaf basisschool groep 3 of per 30-09-2018 de leeftijd van zes jaar. 

-4x 10 km: vanaf basisschool groep 5 (indien jonger alleen onder persoonlijke begeleiding).

We starten vanaf sportpark “ter Eem” om 18:15 uur en verzamelen om 18:00 uur bij gebouw de Kleurvogel aan de Tolweg (naast het Kringloopcentrum).

De slotavond lopen we allemaal in een blauw (Vuursche) (t-)shirt en een blauwkleurige broek.

Afval wordt onderweg gedeponeerd in eigen tas of afvalzak, die de groepsleiding bij zich heeft.

Inschrijfgeld € 5,-

Inschrijven en betalen is mogelijk tot uiterlijk donderdag 16 mei 2019

 
Het inschrijfgeld à 5,= kun je betalen op de volgende wijze (aangeven op het inschrijfformulier)
-betaalverzoek via mobiel telefoonnummer
-betaalverzoek per e-mail
-contant (in een envelop met naam deelnemer naar De Geerenweg 5 te Baarn)
-overmaking naar rek.nummer NL09INGB0003070781 t.n.v. ZC de Vuursche o.v.v. A4D + naam deelnemer

LET OP: Het inschrijfgeld dient uiterlijk donderdag 16 mei binnen te zijn. Pas na betaling van het inschrijfgeld is de inschrijving definitief!! 

Vrijwillige hulp van ouders/familie/vrienden voor het bemannen van de drankstops of begeleiding tijdens het lopen voor één of meerdere avonden waarderen wij zeer! Op het online inschrijfformulier kunt u dit aangeven! Alvast bedankt.

Online inschrijven!

Schrijf je in via onderstaand online formulier (klik op de link) en klik daarna onderaan het formulier op verzenden. Let op!! Inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld!

 

NAAR INSCHRIJFFORMULIER A4D VUURSCHE

 

Organisatie en groepsleiding: Gert Lever en Jeroen Hof (084-0030597)

 

 

 

 

Gisteravond, tijdens de Algemene Ledenvergadering, werd Belinda van Dinther gekozen als nieuw bestuurslid en nam daarna de functie van secretaris op zich. Zij neemt hiermee het stokje over van Jan Hof, die na vijftien jaar afscheid nam van het bestuur.

Voor velen is Belinda een bekend gezicht bij De Vuursche. Al jong als waterpolspeelster en daarna heeft ze ook door de jaren heen vele vrijwilligerstaken vervuld. Belinda heeft ook 10 jaar vervuld bij TOV. Bestuur en leden zijn verheugd dat Belinda het bestuur wil versterken en wensen haar veel plezier als nieuwe secretaris van Zwemclub De Vuursche.

De nieuwe contactgegevens zijn: Zwemclub De Vuursche, De Ruijterlaan 3, 3742 AE, Baarn, T 035-6316122, E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De korte vergadering werd een soort van ledenvergadering 2.0, aangekleed met een ware powerpoint-presentatie. Veel aandacht en waardering was er voor de evenementencommissie die in 2018 zich, samen met vele anderen, keihard hebben ingezet om veel geld binnen te halen. O.a. door Scoren Voor Scorebord op Koningsdag en het geslaagde sponsorzwemmen. Ook vanaf hier nogmaals hulde! In samenspraak met de Trits is het nieuwe scorebord, rond de jaarwisseling door de Trits beschikbaar gesteld. Dat geef mede lucht om nieuw materiaal aan te schaffen. Binnenkort spelen de waterpoloërs met nieuwe waterpoloballen in onze eigen clubkleuren. De jaarrekening 2018 liet een hele kleine plus zien en de begroting 2019 is rooskleurig. Door wettelijke en geïndexeerde tarieven stemde de Ledenvergadering in met een lichte contributieverhoging per 1 juli 2019.

Na vijftien jaar nam Jan Hof afscheid van het bestuur. Helaas was hij deze avond, vanwege een ziekenhuisopname, niet aanwezig. Voorzitter Marcel Verwoerd bedankte Jan en zeker ook Joke voor hun duobaan. Hij las de brief voor die Jan voor de ledenvergadering had opgesteld. Een voorstel vanuit de ledenvergadering om n.a.v. de inhoud van de brief, de eerste 2 nieuwe waterpoloballen te dopen als de Jan&Joke bal werd door de aanwezigen toegejuicht. Jan en Joke nogmaals heel veel dank voor al jullie inzet voor het secretariaat in de afgelopen vijftien jaar.

Hieronder de ingezonden brief van Jan Hof.


Document niet zichtbaar ? Open deze in een apart scherm