Algemeen Nieuws

Vanaf zaterdag 24 september 2022 zijn de loten voor de Grote Clubactie in de verkoop. De Vuursche doet natuurlijk mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is om voldoende geld in te zamelen voor onze club om leuke jeugdactiviteiten te organiseren en nieuwe materialen voor zwemmen en waterpolo aan te schaffen. Een lot kost € 3,-.
Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers, zie www.groteclubactie.nl, kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Zoveel mogelijk loten verkopen! Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.

Online loten verkopen door de leden:
Bij deze vernieuwde methode ontvangen de leden hun eigen persoonlijk verkooppagina via clubactie.nl om online loten te verkopen. Je krijgt via de mail een link naar jouw verkooppagina. Deze verkooppagina deel je met familie en vrienden via je e-mail, whatsapp en Social Media. Deze mail krijg je zaterdag 24 september in je mailbox.
Verkoopboekje:
Op de training zullen alle jeugdleden via hun trainer een verkoopboekje uitgereikt krijgen.
Via het verkoopboekje geven kopers voor de aankoop van hun lot(en) een eenmalige machtiging af. Dit kan nu zelfs via de mobiele telefoon van de koper door de QR-code op het boekje te scannen. Deze snelle en eenvoudige manier om loten te verkopen, scheelt de vereniging ook invoerwerk omdat de verkochte loten direct worden verwerkt.

Het Vuursche-lid dat de meeste loten verkoopt ontvangt een waardebon voor een pannenkoek met een drankje naar keuze voor 4 personen!
Deze prijs is beschikbaar gesteld door Patrick Terschegget van Familierestaurant De Jonge Graaf in Cothen.

De tweede verkoper wint 2 kaartjes voor JumpSquare

De derde verkoper wint 1 kaartje voor JumpSquare.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij de trainer vóór 15 november 2022. Jouw trainer zorgt ervoor dat het verder in orde komt. Wil je meer verkopen? Via jouw trainer kan je een nieuw boekje vragen.

Tip
Begin gelijk en leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2022 is geld inzamelen voor nieuwe materialen voor zwemmen en waterpolo en activiteiten voor de jeugd.


Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Z.C. de Vuursche  

Klik op de banner om direct online Vuursche clubloten te kopen!