Waterpolo Nieuws

De waterpolocompetitie is weer van start gegaan!

Zaterdag 16 september jl. speelden de jongens onder de 17 ( De Vuursche BJ1) in eigen badwater tegen De Otters Het Gooi uit Bussum.

Het was een veelbelovend begin van het seizoen. Al direct in het eerste part bracht Noah Kok de thuisploeg in de 1e minuut op voorsprong. Meteen daarna wist Ivar Visser de bal in het net te krijgen.
Een goede start voor beide spelers die nieuw vanuit IJsselmeer in Huizen naar De Vuursche zijn overgekomen.  Er volgden nog veel geslaagde aanvallen door diverse spelers van De Vuursche en de verdediging hield ook goed stand. Dit alles resulteerde in een super eindstand van 13-1.

Knap gespeeld door De Vuursche BJ1 omdat de meeste teamleden nieuw zijn doorgestroomd naar het jongensteam. Wanneer trainer/coach Gert-Jan van Baaren zijn ploeg nóg meer op elkaar ingespeeld krijgt, zullen zij ongetwijfeld een gedegen tegenstander zijn in de 2e klasse A waarin zij spelen.

Zaterdag 30 september  a.s. reist De Vuursche BJ1  af naar Nieuwegein voor de tweede wedstrijd van deze competitie.

 

Groepsfoto:
v.l.n.r. staand: Lars de Vlieger (keeper), Gert-Jan van Baaren (trainer/coach), Logan Bouwmeester, Rein Bosgra, Rick Kroesbergen (keeper), Noah Kok
v.l.n.r. zittend:  Rick van Boeijen, Jasper Zahradnik, Bryan van Loon en Ivar Visser