Waterpolo Nieuws

De Vuursche heren 3 voortvarend van start!

Het nieuwe seizoen is weer begonnen voor het heren 3  met een thuiswedstrijd tegen de Albatros heren 2 uit Vianen. De Vuursche heren begonnen de wedstrijd met Eric van Laar, Dennis Tsibidakis, Partick Terschegget, Stephan Heuving, Rick Meulenbelt, Joost Pluimers, Rick van Boeijen, Ricky Verwoerd, Max Dirks, Mitchell van den Broek en coach Gert Lever.

Het eerste doelpunt kwam op naam van Dennis Tsibidakis,die vrij kon doorkomen en zijn kans netjes afmaakte. Verder werd er gescoord door Patrick Terschegget 2-0, de tegenstander maakte de 2-1 en nogmaals Patrick Terschegget met de 3-1. Er waren 3 man-meer situaties waaruit er maar helaas 1 maal uit werd gescoord.

In het tweede partje ging de Vuursche door met aanvallen waardoor Rick van Boeijen de score verder op schroefde naar 4-1. Stephan Heuving kreeg na een overtreding een u20 tegen, maar de tegenstander deed niets met deze man-meer. Na een snelle aanval van de Vuursche werd er over een speler heen gezwommen met als resultaat een 5 meter bal mee, die Joost Pluimers netjes in het doel schoot 5-1. Patrick Terschegget en ook Joost Pluimers wisten het net nog een keer te vinden zodat de ruststand 7-1 was.

Het derde partje begon wat stroef de Vuursche, die rustiger aan deed en de tegenstander kon geen vuist maken. Mitchell van den Broek maakte na 3.19 minuten de 8-1 waarna Dennis Tsibidakis en Max Dirks de stand naar 10-1 tilden. De Albatros deed iets terug 10-2. 

In het vierde partje was de weerstand helemaal weg, en was het en soort van prijsschieten, Rick Meulenbeld, Dennis Tsibidakis, Joost Pluimers , Max Dirks en nogmaals Joost Pluimers en met nog 3 seconde op de klok bepaalde Ricky Verwoerd  de eindstand op 16-2. Ook willen we Eric van Laar niet vergeten met zijn uitstekende keeperswerk! De uitslag had nog hoger kunnen uitvallen als de man-meer beter uitgespeeld werd. Maar dat sluit niet uit dat het een mooie overwinning is voor dit jonge team.

De volgende wedstrijd is zaterdag 24 september uit tegen ZV Utrecht heren 5 in zwembad de Kwakel in Utrecht.

Foto: Instagram Rick van Boeijen.