Waterpolo Nieuws

Afgelopen zaterdag speelde het Vuursche onder de 17 jongens team thuis tegen “De Duinkikkers” uit Soest.

Helaas scoorde de Duinkikkers al in de eerste minuut 0-1. De Vuursche jongens vochten terug, hadden een paar kansen, maar het lukte ze maar niet om ook een doelpunt in het net te prikken. Na een aantal goede reddingsacties van onze keeper, Rick Kroesbergen, was het toch onvermijdelijk dat de Vuursche met 0-3 achterstand de rust in ging.

Na de rust gingen de Vuursche jongens weer vol goede moed van start en lukte het Logan Bouwmeester met een prachtig achterwaarts schot de stand op 1-3 te brengen. Na eerst nog een doelpunt tegen wist ook Rick van Boeijen een doelpunt te scoren en stond de stand op 2-4.

Het laatste speeldeel was ook erg spannend, deze teams zijn duidelijk aan elkaar gewaagd. In de vierde periode zette ook Bryan van Loon een doelpunt op zijn naam. Door uitstekend verdedigingswerk op de topscoorder van de Duinkikkers en goed keeperswerk van Lars de Vlieger lukte het de jongens uit Soest niet meer om nog tegen doelpunten te scoren en bleef de stand bij het eindsignaal op 3-4 staan.

Helaas verlies voor de Vuursche jongens, maar een erg spannende wedstrijd die een ieder op het puntje van zijn zwembadstoel deed zitten.

Foto en verslag: Karin van Bladeren

Meer foto's bij de fotoverslagen !