Waterpolo Nieuws

Voorzien van nieuwe caps van sponsor Wijnen enzo staat afgelopen zaterdag (16 december) de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma.

 

Met een compleet team aangevuld met Gert Lever en keeper Ruud Kroeze van Heren 4 starten we aan deze 6 punten wedstrijd. Degene die wint stijgt op de ranglijst of loopt uit.

In de eerste periode is de Vuursche nog niet wakker en lopen al snel tegen een 0-4 achterstand op. Keeper Ruud ligt stabiel in het water, maar kon dit niet keren.

In de 2e periode is Gert lever op schot en door goed aanspelen uit de 2e lijn loopt De Vuursche in naar 4-4, alle doelpunten op naam van Gert Lever. De fuut scoort de 4-5 maar maakt Gert Lever de stand weer gelijk: 5-5.

De derde periode is redelijk veel heen en weer zwemmen, beide partijen komen niet tot afrondende kansen. Dan volgt er een afstandsschot en komt men op 5-6 voorsprong. De Vuursche krijgt een man meer en na rustig uitspelen komt de bal bij Max en deze schiet de 6-6 binnen.
Helaas volgt er een afstandsschot van de Fuut die via een tater de kruising in gaat. 6-7

De 4e periode creëert de Vuursche nauwelijks kansen. Dit zelfde geldt voor de Fuut. Maar toch na net geen 4 minuten gespeeld valt de 6-8.

Dit is tevens de eindstand. Man of the match is waterpolo veteraan Gert Lever.

 

De laatste wedstrijd van het seizoen hadden de jeugdige Heren 3 graag winnend afgesloten onder het toeziend oog van oud waterpoloër en kersverse sponsor Marcel Meulenbeld van Wijnen enzo uit Hooglanderveen.