Waterpolo Nieuws

Vol thuisprogramma voor ZC De Vuursche.

Het komt niet vaak voor maar zaterdag 27 januari jl. speelden álle negen waterpoloteams van De Vuursche thuis!

Vanaf halverwege de middag tot ver in de avond konden liefhebbers in De Trits non-stop genieten van spetterende partijen.

Het jongens waterpoloteam <17  ontving  aan het begin van de avond ZPC Amersfoort. Geen geduchte tegenstander aangezien dat team op de laatste plek in de competitie stond. Toch werd het geen doelpuntensalvo en wist ZPC Amersfoort vooral in de eerste twee periodes behoorlijk tegenstand te bieden. Tussenstand na  de 1e periode 6-3, na de 2e periode 8-4.

Maar daarna toonde De Vuursche zich toch echt de meerdere en liep de voorsprong verder uit. Doelpunten werden gemaakt, aanvallen afgeweerd. Tussenstand na de 3e periode 11-4. Eindstand na de 4e periode 14-4.


Gescoord werd door: Ivar Visser, Jamie Bouwmeester, Rick van Boeijen, Bryan van Loon, Logan Bouwmeester en Noah Kok. Jasper Zahradnik had meerdere keren een groot aandeel in het afgeven van de bal waardoor zijn teamgenoten konden scoren.
Keepers Rick Kroesbergen en Lars de Vlieger wisselden elkaar zoals altijd af en moesten toch meer dan eens hun kwaliteiten tonen.

Het jongensteam pakte dus de volle winst en blijft daardoor in de top 3 van de competitie.  Coaches Gert-Jan van Baaren en Jeroen van Slooten kunnen tevreden zijn.

Zaterdag 3 februari a.s. reist het team af naar Hoorn en speelt daar tegen rivaal West-Friesland. Spannend!

Foto en tekst: Annemarie de Vlieger