Waterpolo Nieuws

De voorbereidingen zijn voor het aankomende waterpoloseizoen in volle gang. Zoals het er nu voor staat hopen we dat in het weekend van 3 en 4 oktober de competitie van start zal gaan.
De waterpolotrainingen zullen vanaf 1 september van start gaan.

ZC de Vuursche is op zoek naar een enthousiaste trainer/coach die per 1 september 2020 aan de slag gaat met onze herenteams.
Als trainer/coach zal je tweemaal per week de training verzorgen voor drie herenteams en als coach van heren 1 fungeren. Het heren 1 team speelt in de regio tweede klasse A.
De trainingen zijn op dinsdag van 21.00 tot 22.00 uur en vrijdag van 20.30 tot 21.45 uur. Op dinsdag zal ook het Jongens onder 17 meetrainen.
Vind je het leuk om heren 2 of heren 3 te coachen, neem dan ook contact op.

 

Daarnaast zijn we ook op zoek naar een enthousiaste trainer/coach die per 1 september 2020 aan de slag gaat met het damesteam.
Als trainer/coach zal je tweemaal per week de training verzorgen en als coach van dames 1 fungeren. Het dames 1 team speelt in de regio derde klasse.
De trainingen zijn op dinsdag van 18.30 tot 19.30 uur en vrijdag van 19.30 tot 20.30 uur.


Enthousiast geworden of meer informatie: neem contact op met de waterpolocommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.