Zwem Nieuws

Het zwemseizoen loopt op z’n einde maar er wordt nog steeds erg hard gezwommen door de zwemmers van ZC de Vuursche!

Op zaterdag 11 mei verbeterde Marit Bakker het clubrecord op de 200 meter schoolslag bij de meisjes onder 13 jaar. Alweer haar tiende clubrecord!

Het oude clubrecord stond op 3.34.14 en dateerde van november 2013. Marit zwom hier ruim 3 seconden af en behaalde een tijd van 3.30.91.

Gefeliciteerd Marit!

Op zondag 14 april was de laatste wedstrijd van de lange afstandscompetitie van dit seizoen. Tijdens deze wedstrijd bemachtigde Marit Bakker haar vijfde clubrecord bij de meisjes onder 13 jaar.

Ze verbeterde het clubrecord van de 400 meter wisselslag van 6.38.97 naar 6.33.79. Deze tijd stond al sinds maart 2014.

 

Bij de heren werd ook een nieuw clubrecord aan de lijst toegevoegd.

Nick Leeflang zwom als eerste heer in de categorie Heren Senioren de 2000 meter vrije slag en zette hiermee het clubrecord op 32.57.48.

 

Gefeliciteerd allebei!

De Soesterkikkersprint in 3 delen; afgerond met medailles!! 

De zwemmers hebben weer ontzettend hun best gedaan tijdens de 3 rondes in de jaarlijkse Soester Kikkersprint. 
Afgelopen zaterdag werd het laatste deel gezwommen. 
 
Bij de tussenstand stond Mara Hoppen op de 1e plaats en die plek heeft ze ook na de 3e ronde vast weten te houden; met een gouden medaille als beloning! 

Angeline Basten stond bij de tussenstand op een 4e plaats. Zij heeft zich weten op te werken naar een 3e plaats en dat werd beloond met een bronzen medaille. 

GEFELICITEERD DAMES!! 
Tijdens de clubkampioenschappen van 18 maart 2019 hebben we, buiten de reguliere medailles, nog 2 extra medailles uitgereikt met een begeleidende oorkonde voor 2 fantastische zwemmers: LISANNE VD BERG en  LEVI BROUWER.
 
Beiden zwemmen al enige tijd bji de Vuursche en hebben enorme vorderingen gemaakt door hun tomeloze inzet, hun buitengewone doorzettingsvermogen en bovenal het plezier wat zij daarbij uitstralen. Deze 2 kanjers laten zien dat plezier en hard werken heel goed samen gaan!!
 
VAN HARTE GEFELICITEERD ALLEBEI!