Wij zijn Wijnen enzo, en dat leggen we graag aan u uit

Marcel Meulenbeld is, samen met zijn vrouw Henriëtte van Bekkum, eigenaar van Wijnenzo, een 'hangplek' voor wijnliefhebbers. In de winkel aan de Van Tuyllstraat 13a in Hooglanderveen vindt u 175 m² wijn, wijn en nog meer wijn. Bij Marcel is de kennis van dranken en wijnen er met de paplepel ingegoten gekregen; hij is de derde generatie van een slijtersfamilie. Na jarenlang bedrijfsleiderschap bij een zelfstandige wijnhandel en slijterij en een vinologenstudie is Wijnen enzo in 2004 geboren.

De naam zegt het al: Wijnen enzo handelt in wijn en wel uit alle windstreken. Wijnen enzo heeft een aantal specialiteiten. De import van biologische Duitse wijnen (niet zoet!), overige eigen import uit o.a. Frankrijk, een bijzonder assortiment bieren, het organiseren van port-, whisky- en andere proeverijen en vooral ook: originele spijs-wijncombinaties. Marcel en Henriëtte zijn namelijk niet alleen dol op wijn, maar ook gepassioneerde koks.

Ze experimenteren graag met allerlei wijn-voedselcombinaties en delen de verworden kennis graag met iedereen die geïnteresseerd is. In het, in 2013 gerealiseerde proeflokaal dat de naam Waldorf & Statler draagt, staat regelmatig iets bijzonders op de proeftafel. Het is ook de plek voor wijn-spijs diners, workshops en Masterclasses.

Wie niet goed thuis is in de wereld van de wijn, die krijgt hier een goed en gedegen advies, wat hij/zij in de praktijk kan toetsen door de proef op de som te nemen. U wordt, ook als liefhebber, niet teleurgesteld. Wie iets wil leren van wijn, een eigen smaak wil ontwikkelen kan bij uitstek terecht bij Wijnen enzo.

Wijnen enzo is graag uw professionele en onafhankelijke wijnconnectie. Graag tot ziens in onze winkel. Henriëtte en Marcel.

Wij zien u graag in onze winkel aan de Van Tuijllstraat 13a, 3829AA Hooglanderveen.

website: www.wijnenenzo.nl